Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett krossat hjärta gör ingen nöjd

när du har stampat
och trampat
står jag bredvid och tittar på
röker som aldrig förr
försöker inse vad som händer
när du har spottat
och skrikit
då har jag redan gått sönder
och tappat bort mig totalt

men du fortsätter
för ett krossa hjärta gör ingen nöjd.




Fri vers av filicia
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-07 05:53



Bookmark and Share


    kivu
så trasigt vackert.
2012-03-18

  Nackskott
Älskar hela texten. Så kort, men ändå så bra.
2011-11-23

  Moa Paulsson
å, de sista två raderna, dem älskar jag
för att de gör så ont,
för att de är så sanna.

du är fantastisk, och det läker.
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

filicia
filicia