Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moment tjugotvå

 

"Han älskade henne",
sa han

"Men i så fall hade han väl
aldrig utsatt henne för en
sådan person som han",
tänkte hon




Övriga genrer av leelee
Läst 325 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-11 13:33



Bookmark and Share


  walborg
Klurigt knåpad tankegång. Tack!
2009-10-12

  ~Leonardo~
Att älska kan innebära mångahanda tydelser.
inte att man för den skull passar ihop kanske.
historien är ju full av olycksaliga kärlekar.
Dina ord är verkligen tankeväckande.
2009-10-11

    ej medlem längre
klurigt. nej, kan man ju tycka. varför ska man utsätta någon för en själv liksom? haha..;)
2009-10-11

    ej medlem längre
Ja det var en fråga... förstår varför du valt "Moment 22" som rubrik. Men man kan undra vad "älskar" står för i detta sammanhang. Åtrår? Vill ha eller vill ge? Jag tänker tillbaka då jag själv sagt så... vad menade jag ... egentligen på djupet? Många svar poppar upp.
2009-10-11

  erkki
Den där va inte dum!
Och killen han ä skum
Men vad som sker i rum?
Vi taler inte um!!!
2009-10-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj stark text
växer ju mer
man läser då
hör man verkligen
att orden: Fräser!
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

leelee