Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tivoli (100 ord)

Hon tryckte gasen i botten och tog sats. Blev trots det påkörd bakifrån. Något irriterad, snurrade hon på ratten och tog sig ur sitt trångmål. Tog ny sats. Siktade på en sträcka utan hinder. Fick upp ganska bra fart, men i råkade in i en hög med andra bilar när hon skulle svänga. Backade. Snurrade på ratten. Kom igång igen. Men snurrade mest runt innan hon fick ordning på ratten och hjulen igen. Fick stopp på eländet. Backade. Blev påkörd av en annan galning. Skakades om. Ut på banan igen. Blev påkörd. Körde på.
Radiobilarna.
”That’s da shit”

Liksom livet.




Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 582 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-24 21:34



Bookmark and Share


  aol
kände så igen mej bra skrivet,
2014-01-23

  lodjuret/seglare VIP
Tätortskondomerna var slut, då återstod bara att söka vinna på karusellerna vad som förlorades på gungorna. En ytterst enerverande text, jag lurades att tro det handlade om en bilskola, läraren och eleven i bilen en helt vanlig körlektion. Jag anser dock efter läsningen av denna att körande av radiobil borde ingå som en naturlig del av undervisningen i bilskolan, lektion ett, elva, tjugoett, trettioett samt trettiofyra till fyrtio. Gärna med intag av någon sorts berusningsmedel strax innan. En eller ett par orgasmer borde göra susen, och efter det något uselt lådvin och därefter körning med de där ständigt krockande bilarna.
2013-09-28

  ~Leonardo~
ja när man var ung då var det jättekul och spännande, nuförtiden lite jobbigt och inte så njutningsfullt. visst var paniken nära första gången...
2013-09-25

  erkki
Du anar inte hur man kände sig bakom ratten när det begav sig. Som 10-årig grabb! Fangio och Moss hette de stora idolerna. Tack för kul flash-back.
2013-09-24

    ej medlem längre
Nej radiobilarna är inget att leka med... kan ge mardrömmar
2013-09-24

  CarlCatharsis
alla dessa stötar och satser för tankarna till ett stycke kärleksumgänge :'D
2013-09-24

  ~LillMarlene Landen~
Kände igen mig ;)
Väl ordat!
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

leelee