Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sjunde (100 ord)

Så stillas jag. Omslutes. Finner hur åtrån övergår till ömhet. Och från ömheten strålar kärlek. Stannar i ömheten. Smeker förundrat ditt hår. Längtar efter att åtrån och ömheten förenas. Men nu är ömhet. Känner hur källan av ömhet fylls. Svämmar över. Låter den skölja över mig. Och sen dig. Vill alltid känna så. Min själ stiger mot skyarna. I en dans med din. Min kropp famnar din. Letar efter dina ögon i mörkret. Smeker om och om igen. Når in. Förenas i lycka. Inte åtrå. Rör. Älskar i ett ögonblick som försvinner bort. Viss om återseende. Trygg.

Och når himlen.




Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 585 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-13 21:55



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Ömhet är ett ord som innesluter det du beskriver så fint, näring åt själen och man landar skönt i tryggheten. mmm.
2013-11-14

  Lars Hedlin
Texten förmedlar känslan bra;)
2013-11-14

    ej medlem längre
Närhet
2013-11-14

  erkki
Verkligen vackert skrivet om kärlek!
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

leelee