Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjligt. (100 ord)

Och du lade armen om mina axlar. Så fint.
Mitt steg följde ditt. Så gott jag kunde.
Det perfekta paret. Till synes.
På en stig. Som du ville.
Smal och stenig. Svår för två.
Din 25 kilos arm tyngde. Tröttsamt.
Din arm kändes som ett grepp. Oflexibelt.
Du gick på stigen med din fot. Jag fick gå jämte dig.
På stenarna fick jag gå. Bredvid stigen.
Så jag försökte gå bakom dig istället. Nära.
Men du ville ha armen om mina axlar. Så fint.
Och jag försökte. Och jag försökte. Gå på stenar.

Varför kunde vi inte bara hålla handen?





Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 482 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-13 21:00



Bookmark and Share


  erkki
Det bildliga växer fram väldigt fint. Kul att se dig här igen!
2015-09-14

  Lars Hedlin
Ibland så blir det rätt mixat!
2015-09-14

    ej medlem längre
Så tydligt du får fram rollfördelningen i relationen!
2015-09-13

  ~Leonardo~
Så fel det kan bli, så enkelt det borde vara. att göra allting rätt. just så...varför inte bara hålla handen, Skön 100-ordare.
2015-09-13
  > Nästa text
< Föregående

leelee