Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill supa till (100 ord)

Jag vill supa till. Dricka av dig. Tillfredställa mig med djupa klunkar. Och när jag stillat törsten vill jag ta små sippar av dig för att försäkra mig om att inte bara de vitalaste organen blivit återställda utan också att munnen och tungan stillat sitt behov.
Och när vi ligger där efteråt vill jag krypa in under ditt skinn. In i ditt kött. Blanda mig med dig.
Och jag vill ha mer. Jag vill in i din hjärna och vandra runt bland alla dina krokiga och vingliga gångar där. Lyssna på alla tankar som susar runt.
Jag behöver mer.
Dig.




Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 573 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-25 10:48



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Ett törstande begär..som väcker merkänsla. wow... vilt å vackert.
2014-11-25

    ej medlem längre
Wow! Vilken intensitet... en passion som söker symbios, sammansmältande ... tala om att "bli ett"
2014-11-25

  erkki
Härlig sensuell text! Och man tänker inte bara på trikiner! :)
2014-11-25

    Bo Malte
fint...
2014-11-25

  Lars Hedlin
Helt underbart framfört! Gillas mycket :)
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

leelee