Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demolerade (100 ord)

Bilden for in i mina ögon. Och jag drog efter andan. Och när jag gjorde det sögs bilden ner i mitt inre. In i lungorna och tog syrets plats vid utväxlingen av koldioxiden i blodet. Och bilden förvandlades till minnen som strömmande in i Lilla kretsloppet och in i mitt hjärtas vänstra förmak. Och pumpades vidare ut i min kropp. Fördelades in i varje cell. Och sprängkraften i minnena var oerhörd. Och jag var tvungen att öppnade ventilen till känslorna och när minnena exploderade for de ut med tårarna som lämnade mina kropp genom mina ögon.

Tårar är pulveriserade bilder.




Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 470 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-17 22:36



Bookmark and Share


  erkki
Snacka om intryck! Sista raden knyter verkligen ihop det. Bravo!
2015-10-18

    ej medlem längre
Den bilden .. som kan ha en så stark påverkan väcker läsarens nyfikenhet.. Slutraden är något att fundera över.
2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

leelee