Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är munter.


Välkommen ut

Hat,
sorg,
misär,
smärta,
svek,
tårar,
slag,
sparkar.

Välkommen till världen, säker på att du vill leva länge?




Övriga genrer av Nihilism
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-11 18:56



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
fast jag tror att du glömde allt det vackra nu.
för det är vackert, jävligt vackert.
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Nihilism
Nihilism