Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är retsam, oseriös och hungrig. Resultatet? Demian's alkohol, Puck's liknelser och mina överdrivna punkter och kommatecken.


Lögner

Han dansar och skrattar åt höger.
Fäller tårar och skriker åt vänster.

Han virrar runt stadens torg med högre promille än möjligt och tänker;
"det kanske vore mysigt att dränka sig inte bara i alkohol, utan även i ån?"


Han är hemma, mår illa och tror sig vara helt ensam.



*Blundar*



Vaknar upp och ser ett leende riktade rakt mot honom,
som laserstrålen från austin powers,
grön, vass och genomträngande.

Sminkar på sig sitt vanliga leende som han själv tror vara mystiskt och kallt.
Går ut och dricker med vänner, bröder och lösaktiga flickor.


(Igen)


Han är jag, och jag är en förbaskat bra lögnare.




Fri vers av Nihilism
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 14:22



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
hm. nyanser?
du är hur som helst inte lika virrig som jag är.
än.
heja dig, applåder.
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Nihilism
Nihilism