Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på tåget mellan Göteborg och Skövde, jag satt och analyserade diverse dofter.


Den mänskliga parfymen

Jag känner den överallt,
I den, i det,
I han, i hon,
I mig.

Jag är ingen konstnär,
Jag är ingen poet,
Men jag måste få berätta,
Ni måste få veta.

Ni måste känna som jag.

Min passion, (låt den bränna er)
Mitt hat, (förlåt mig Fader, ty jag har syndat)
Min eufori, (känner ni den? känner ni den?)
Min kärlek? (jag är blind)

(fan) Att jag inte kan glömma doften,
(fan) Att jag inte kan glömma smaken,
(fan) Att jag inte kan glömma henne.




Fri vers av Nihilism
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-27 23:19



Bookmark and Share


  dead_prez
du är helt fantastisk, bästa på länge.
2009-12-14

  Moa Paulsson
kan inte hålla tillbaka en liten språklig rättelse; "i honom, i henne", tycker jag. tyvärr stör det väl egentligen formen att ändra, men ändå.
i övrigt är det nog det bästa du har skrivit (iallafall av det lilla jag fått läsa) och jag gillar det. mycket.
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Nihilism
Nihilism