Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sent på natten, plötsligt kli i fingrarna och här är resultatet. Kunde varit längre, kunde varit bättre. Men vad gör man?


Fire

Like the fire she fascinates me,
she engulfs me and traps me.

her touch burns, her presense hypnotizes.
I become paralyzed and stale, I cannot move.

Blind me, warm me, enlighten my path.
Whatever you do, wherever you go.

I follow you, your light and your warmth.
My fire, my girl.




Övriga genrer av Nihilism
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-21 03:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nihilism
Nihilism