Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avgrundshunger

Ja,
det var jag
som vållade
dekadenternas förfall

Som en pluspol
mot minus

kan jag
inte motstå att
iakta din modfälldhet
du verkar trivas med att
falla posto
i försvaret?

I
dina ögons
regnoväder
dina ögon
tillfångatog hösten
i dina
druckna ögon
är jag
en färglös rorschachbild




Fri vers av mLite
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-11 22:01



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du är stor redan i dina texter
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

mLite
mLite