Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter solen

Fågelkvitter, sommarregn

jag dansade i timmar
klackar, rus, en tryckande hetta

ett avlägset muller

Jag kastade huvudet längre bak än
vad nacken var van vid
och skrattade, dansade, flydde in i
basen

Natten blev varm och tom
efterfesten, flyktiga blickar
Jag slumrade till smattret på någon
annans fönsterruta

och du låg hemma sjuk




Fri vers av mLite
Läst 202 gånger
Publicerad 2018-03-04 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mLite
mLite