Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evolution

Vi finns för
att vi föddes
från att flyta bland drömmar
till att tappa dem från skyskrapor

Fråga efter skillnad och mening
om du törstar efter avslut

Vi kunde ha allt men det har vi förtärt




Fri vers av mLite
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-20 17:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Evolutionen är en myt.
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

mLite
mLite