Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar hand om disken

Och där spricker bubblan,
som mina drömmar alltid gjort.
Överlåter sin tommhet åt vindens nycker.




Övriga genrer av Mika Boström
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-12 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström