Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar

Älskade lilla, käraste barn
Jag sände dig ut på en resa
Den har varit lång och svår
Med bara en åra, utan roder
eller ljus från fyr som dig leder

Nu, efter många om och men
har dig räckts ännu en åra
och roder har dig skänkts
Där framme glimmar fyren
om än långt bort som det
ännu känns

Det jag hetast önskar dig,
hoppet jag klamrar mig fast vid,
är att denna åran inte brister
och att rodret står dig bi




Fri vers av Mika Boström
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-17 00:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fint formaterad med värmefylld mening
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström