Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten fundering som hittade mig i natten.


Skapandets kraft

I allt vi skapar
lämnar vi en del av oss
själva.
Betyder det att
om Gud finns och
skapade allt
vi ser,
att vi alla har lite av
honom i oss?
Är det den skapande
kraften
vi har fått
ärva?




Fri vers av Mika Boström
Läst 685 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-16 00:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinnan finns i oss alla
ty vi av henne ärom komna
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström