Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingalunda annorlunda

Jag är ingalunda Fröken Annorlunda,
jag är ganska vanlig som alla andra.
Älskar och dör, blöder och önskar,
precis som vilken annan person som helst.

Jag är ingalunda Fröken Annorlunda,
även om jag så inte alltid ser ut.
Kanske säger jag saker som ingen annan,
men är ingalunda annorlunda.
Precis som du.




Fri vers av Mika Boström
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-04 22:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggförklarat
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström