Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


för det tar slut

och jag ber dig
någon
att rädda mig
ifrån dagar som
går i repris
för jag är
trött nu på min
oro men jag
är inte tillräckligt
död för att
inte bry mig

och jag önskar
efter närhet
men vad ska
det vara bra för
egentligen vill
jag nog bara
låta bli
skolan idag
och se på barn tv
känna ingen press
veta jag
behöver aldrig
återvända till
min oro

för nu tar det slut




Fri vers av solskensbarn
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-12 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solskensbarn