Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

ett lyckligt slut
med kyssar och
kärlek
men hjärtat är
av på mitten




Fri vers av solskensbarn
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-26 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solskensbarn