Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om älskling om

om det tar slut
älskling kan du
bygga mig en ny
början då(?)






Bunden vers av solskensbarn
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-20 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solskensbarn