Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUGGummipoeten : Enkel Biljett

Du reser...hela ditt liv...Fast inte alltid fysiskt...Du reser trots att du många gånger står still...Din inre resa är din egen utveckling mot din personliga fulländning.

Oavsett känslor som skall bearbetas och fyllas i ditt liv, så är din mentala resa redan bokad och klar den dagen du föds...Vissa reser mer än andra...Detta kallas för att ha SJÄLVINSIKT. Ju mindre av den desto färre kilometer gör du på din mentala charterresa. Ditt sätesnummer är redan reserverat och din utsikt är fixerad från den dagen du påbörjar. Du bestämmer HELT själv vilka vägar du sedan kommer att transportera dig på. Oavsett om du väljer resmål till KYLA eller VÄRME så kommer din resa alltid vara en ENKEL BILJETT...Du kan med andra ord aldrig resa tillbaka! De kunskaper du anskaffar dig är de kunskaper som för dig mot den personligt definierade fulländningen...

Du reser....hela ditt liv.....Bara du kan bestämma hur medveten du ska vara...Väljer du sovvagnen riskerar du missa allting...Men din resa har varit trygg och lugn...Väljer du däremot att resa helt ospecificerat kommer ditt liv att föra dig till platser som du aldrig drömt om...Du kommer att må stundtals dåligt och du kommer ifrågasätta dina val...Men din resa kommer att ge dig all den utveckling du någonsin behöver...För att kunna nå DIN fulländning!

Gå nu till din mentala resebyrå och boka en biljett ut i ditt liv...Biljettens pris bestämmer du helt själv...Ju mer du investerar desto större mervärde kommer du att få ut av din resa...

Du reser...Hela ditt liv...Tills den dagen då du bestämmer dig att börja titta tillbaka, och då kan du fundera hur ditt livstestamente kommer att se ut!...Och vart din resa har fört dig...

Du reser.................




Övriga genrer av Max Poisé
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-13 09:01



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Du är en klok man.
2009-10-13

  LenaJohansson VIP
ja, jag köpte biljetten igår.....

kloka ord, bra text
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé