Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna läses på egen risk...


Äckel

Uppvaknandet var det värsta.
Alla lögner, som likt likmaskar, hade serverats henne.
I drömmen hade det varit den mest naturliga sak och förefallit vara underbart.
Hon såg sig själv gapa villigt och låta sig matas med de vita små odjuren.
Och nu, när hon vaknat, magen vände sig i henne och vämjelsen var outhärdlig. Hon blundade och svalde.
Sen kom hela magsäckens innehåll upp kaskadsvis.

Hon såg på spyan.

Äcklad.

Men befriad.




Övriga genrer av leelee
Läst 668 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-13 13:54



Bookmark and Share


  walborg
Skönt att bli av med lögner man svalt med hull och hår i sin längtan efter att bli sedd och älskad av en som inte förmådde bättre än förföra.
2009-10-16

    ej medlem längre
En befrielse att spy ut vämjeligheter. Äckligt? Ja, men om det kommer ut så här... var det säkert inget att spara på. Må magen fyllas med goda nyttigheter i stället
2009-10-13

  peter markurth
mkt bra
2009-10-13

  erkki
Klart jag läser!
fast det jäser
luktar illa
lögner dilla

Men äckel är nog det äckligaste ord jag vet.
2009-10-13

  Peter Matsa
*urk*
bra att diktjaget kände sig bättre efteråt förstås
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

leelee