Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läser dikter



Jag läser dikter
skrivna av vad som kallas
mitt ex

han har skickat dem
till mitt hjärta
och jag förstår att
den förvirring jag lever i
och den välordning han lever i
är likvärdiga sidor
av samma brist

för aldrig greppar vi den
-varken med liv eller dikt
utan med båda- :

källan

Hans förvirring
landar i mitt uppsorterade kaos

Vi är förenade för evigt
utan att utesluta någon
eller någonting i världen

förenade då vi skymtar källan
till barnet

barnet som vänder allting
upp och ner

och rätt




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-13 15:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En förening
kan bli en
förgrening
till en till och
sen kan det gå
precis, som det
vill... Detta fick
Du då så bra till!
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP