Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en torr tid

 

 

 

torr

är tiden

den spruckna marken

längtar fukt

vänder mina ögon inåt

mot mitten

 

blodet

susar så ödsligt där inne

låter saknad

torr

 

men jag har hört om platser

där skalbaggar glänser

daggkåpor glittrar

och sådana där små fjärilar

 

i vita månbågar bländande

glider jag fram

 

svingar

kedjan över mitt huvud

Rammstein ryter

skrapar med bockfot

blod ropar till blod

 

men det finns ingen

där

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-14 22:43



Bookmark and Share


  annso.fie
Underbar..hoppas du får ett fint nytt år och att vi får ta del av ännu fler av dina vackra dikter :)
2010-01-01

  KristinaE
vacker text med sköna metaforer om en "tid" i saknad?
2009-11-05

  Epione VIP
Mycket bra bilder du bjuder på här, liknelse med Rammstein gör texten speciell.
Tycker om att den överaskar mig med meningar som "skalabaggar glänser"
Applåder för att texten känns unik.
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP