Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fuck it...


SKIT!!!

Tänder en cigg och väntar på nattbussen
Jag har druckit för mycket och blivit för full igen
Jag hamnade i bråk, men har redan glömt med vem
Nu kommer bussen, nu ska jag hem

Bussen har nu kommit, jag fimpar och kliver på
Har ingen lust att vara här, men det är för långt att gå
Det är trångt, för mycket folk och jag vill inte vara med
Försöker koppla bort omvärlden, vill bara vara ifred

Jag vill bara härifrån, vill inte vara bland dessa idioter
Nej, vill bara komma fram så att jag kan kliva av
Dricker lite mera vodka, kanske kväver det mig till döds
Men jag fortsätter och gräver min egen grav




Fri vers av Johnny Joe
Läst 600 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-13 18:39



Bookmark and Share


  Virvlande
Jag gillar den! Men i sista stycket rimmar det ju inte. Inget som stör dock. Mycket underhållande, tack för läsningen!
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe