Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukt är frukten



Jag har tröttnat
på det linjära tänkandet

för det är så osmidigt
när vägarna

kroknar




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 268 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-10-13 21:02



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Skratt! Åt det allra mest allvarliga...
2009-10-14

  Ingela Svenson VIP
Så träffsäkert!
2009-10-14

    Bim
Befriande skönt!
2009-10-14

  Fredrik P. VIP
just det! leve
det laterala
tänkandet!
2009-10-13

  noname_realmind
Head on... ;))

Snyggt.
2009-10-13

  Eva Langrath VIP
goda ord som jag tar till hjärtat , ett nytt ordspråk är fött.
2009-10-13

  Ulf Lagerholm
som ett ordspråk, alldeles nyfött
2009-10-13

    ej medlem längre
ah! det är så poetiskt man ska uttrycka sig när man blir trött (blir man hela tiden!) på detta rätlinjiga tänkande som (försöker) härska över oss... leve äppelformen!
2009-10-13

    Jnåt
allt i naturen strider mot det linjära. så även frukten.
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth