Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det spelade ingen roll att jag vågade säga det, jag fick ändå inget svar...


istället för ljud



jag önskar



att jag kunde

älska

med orden





i ditt block





tvinna in mig

bland raderna

i dig



och bli



THE


soundtrack





of your







life




Fri vers av Qiwi
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-13 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qiwi
Qiwi