Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek för lärare i svenska



Kärleken är grammatiskt
underlägsen
adjektivens fatabur
glödgat adverbialistisk
verbaliserat rik

Men man kan åtrå varandras ord
även sedan uppslagsböckerna
förkommit
bland filologernas bläckplumpande
dropp




Övriga genrer av Anita Hanssen
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-14 12:00



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
snyggt
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen