Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förslösat

 

Besvärligt lång cykeltur

bland kastande vindar

och blötkallt motstånd

 

Bland regntunga strån

och liggande stenar

sökte jag

 

Även detta sista

sökande efter befrielse

förspilld möda

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Anita Hanssen
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-09 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen