Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en obestämd plats i rummet

 

Förvällda snorgblåsor silades genom tarmluderierna, för vidare framställning mot slutprodukten. Processensen sprunkades i med lätt handlag av datorstyrda robotextremiteter. Spattelflappern rörde tålmodigt den fnysande blundern och övermakaren drömde om den underklara upprinning som var slutet på makerikedjan.
-Vi skapar en historisk blunder, tänkte han, plureast, kemykilistiskt perfekt för fortsatt naturförvrängande.
Blundern fnyste en extra gång, spattelflappern träffades av plureasten men förvrändes inte utan transformerades till en üpperar kaskad av spektrakulära förnammelser.
-Filspån i min järna, tänkte övermakaren, misslycko-kaksmeten gör masslycka! Jag har inget hopp om att kunna früstöra jorden längre. Exkrementet har gått i stupet!

 

 

 

 

 




Prosa (Fabel/Saga) av Åsa Pyke
Läst 393 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2009-10-14 15:05



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
det här borde alla kunna - lite lägga om i bokstavsrundan - bra, bla bla: *har inget hopp om att kunna früstöra jorden längre'
så jag kan fortsätta i lugn och ro med att 'früstöra' , suck jag som trodde bästa tiden var förbi!
2009-12-02

  Gunwale VIP
Gnaska üpperart skviret!
2009-10-15

  Ingela Svenson VIP
skrattar vilt när jag läser!
2009-10-15

  glittertindra
gillas, detta språkuppfinnande... :)
2009-10-15

  Catharina Edin VIP
Skapar en historisk blunder - mycket roligt!
2009-10-14

  Peter Matsa
låter som en adekvat reaktion av spattelflappern....
2009-10-14

    ej medlem längre
..ha ha jag vet inte hur jag ska tolka det här.. många roliga ord :D
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke