Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något som stannar kvar.

hur ska jag kunna beskriva, när det är något som jag har inuti mig förjämnan.

Någonting som stannar kvar när ångesten kommer,

något som får mig att stanna kvar.

Som du.

Du stannade kvar samtidigt som du gick ,

på ditt sätt.

Du finns kvar i mitt liv, i mina tankar, i mitt hjärta.

men du har ändå gått, en gång i tiden och föralltid.




Fri vers av guldvinge
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-15 11:28



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej guldvinge!

Fina funderingar, kanske är det så att spåren av möten lever klar längre än man tror. Hälsar vännen Fredrik
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

guldvinge
guldvinge