Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan tyda tystnaden

du är den jag skriver till.

likt flickan i boken som skrev till den enda som ville

samma sak som henne. Dig kan jag berätta allt för utan att egentligen

berätta det från början. Du kan tyda tystnaden och förstå utan ord.

du är den enda som kan förstå mig.




Fri vers av guldvinge
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-15 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

guldvinge
guldvinge