Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråa dagar och sommar nätter

Trotts att de inte är väldiga vinter dagar så
är de ovanligt grått.

Solen som går ner tidigt på eftermiddagen och
månen som tar över det mesta av dygnet.

Jag har börjat tröttna på denna eviga natt som
strömmar runt omkring oss, allt jag nu vill ha är sommar.

Att springa barbent på gröna gräsmattor,
sitta på en brygga och dingla med fötterna
medans metspöt nappar.

Jag vill ha en klänning som jag kan dansa fram
i när sommar kvällarna kommer.

Jag vill gå ut och träffa vännerna nere vid
vattnet och spela fotboll med dem på planen.

Jag vill åka ner till lövsta och sitta på klipporna
hela natten och värma mig på solens sista strålar,
känna hungern bränna i mig, för att sen åka hem och grilla.

Sommarn, snälla kom hit snart!




Fri vers av guldvinge
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-19 08:45



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej guldvinge!

Samma här, mars och april är fortfarande mycket vinter. Hälsar vännen Fredrik
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

guldvinge
guldvinge