Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har verkligen mått jättedåligt på sista tiden och jag lever fortfarande mest tack vare min vän. Han har stått ut med mig dessa två långa månaderna och stöttat mig igenom allt. Det är hans förtjänst att jag lever.


till killen som räddade mitt liv

du är en ängel ,
jag kan se dina vingar.
Jag tittar in i dina ögon,
smeker dina fingrar,

Jag spanar upp mot himlen,
och du står och ler mot mig,
jag har dig vid min sida,
du vet att jag tänker på dig

Dagen, du vet vilken jag menar,
att fortsätta som vanligt känns så tungt.

det känns fortfarande i bröstet som mörka, svarta stenar.
Men nu vet jag att jag kan gå vidare mer lugnt.

Tårarna och tomrummet du såg,
Du var min ängel med vingar, du kom som från fjärran land.
när alla bekymer uppe på mig redan låg.
alla mina problem har nu runnit ut i sand.

Även om allt inte är riktigt bra än,
vet jag att du stannar och att du är min bästa vän.

Tack för att du räddade mig när jag var på botten,
jag som hade dragit den största nit lotten.

Du är för mig, den finaste människan som kan finnas,
och detta kommer jag alltid att minnas.




Fri vers av guldvinge
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-19 02:02



Bookmark and Share


  RogerIvan
Vacker och känslostark text med både självinsikter och insikter om sin närmaste omgivning
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

guldvinge
guldvinge