Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja tolka gärna själva! Jag älskar iallfall "den" på mitt eget sätt. ^^


Du skimrande träd

Du är vacker och skimrar i den vackraste färg.
Det lyser som en gloria när solstrålarna möter ditt hår.
Du håller dig där du känner dej trygg och älskad.
Världen omkring dig förändras,
men du förblir,
Tiden tär dock på dig och du blir sliten.
Trots det fortsätter du le och kämpa,
kämpa mot det som kommer att förstöra alla dina vänner en dag.
Flöjten du håller i spelar en vacker melodi,
ty du kommer att bestå längre än mig.
Om ingen vill dig illa kommer du att bestå.
Jag lutar mig mot dig,
du står där stabil.
Du ber din vän om att han ska smeka min kind,
ty flöjten får ej tystna.
Alla spelar en vacker melodi.
En melodi om hopp.
Du fäller en tår för allt ont omkring dig.
Jag tar den i min hand, för att minnas dig även när jag är långt ifrån dig
tar jag den till mitt hjärta,
sätter den på en tråd och binder den runt halsen.
Så att du alltid är nära mig.
Ty du är den jag går till när allt känns fel
när jag vill fälla en tår
eller skratta högt.
Du min vän är det finaste jag har.
Du finns alltid där var jag än är.




Fri vers av Sofia Hansson
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-15 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson