Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks svacka

Du förlorar och vinner
tills alla känslor försvinner
Försvinna kommer dom dock aldrig att göra
sånt går inte att förgöra.




Bunden vers (Rim) av Sofia Hansson
Läst 435 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-24 00:45



Bookmark and Share


  oMareld
fint! och sant
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson