Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har vi att vänta?

Dagning kommer
Lömskt trevande mellan träden
Som en solkatt

Svansen sveper
Tyst bort mossan i bergen
Väldigt stort

Klockan tickar
Förrädiskt mot den mjuka sanden
Alltjämt förgiftat

Skymningen dagas
Dolskt trevar elden mot sitt mål
Överskattat

Hjärtat stannar
Ljudlöst drar molnen en djup suck
Förbränningsgas

Bjällran plingar
Trolskt drar tomrummet sig bortåt
Döden kommer




Bunden vers (Haiku) av Sofia Hansson
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-26 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson