Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligt slut



Med troska du far likt vinden
Ty vinden har mojnat tillslut
Vår kärlek varo för evig
Men förvirrande dör jag ut
Ty troskan var min kärlek
Och du var vindens tjut
Ge mig bara dolken för att trösta mitt hjärtehus
Livet är ej evigt,
men det tar heller aldrig slut
Så läge man har älskat
dör man aldrig ut.




Fri vers (Prosapoesi) av Sofia Hansson
Läst 427 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-01 14:32



Bookmark and Share


  kent nielsen
jätte fint o bra prosa :) värd att läsa minst en gång
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson