Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du får vara du

Att vara en fläck på väggen
Är helt fantastiskt
Se det fördolda

Att vara en gärdsgård uti
gräs och gröna ängar
Är som kärleken

Att vara en nyckelpiga
i vindilarnas fart
Tar själva världen




Bunden vers (Haiku) av Sofia Hansson
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-16 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson