Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda av kärlek ??

Du är en man i dina bästa år men inget jobb du får.
Du har en fru med många barn och de har alla munnar att mätta så detta bränner ditt hjärta.
Barnen är ännu små och de behöver sin mamma då.
Ditt hjärta gråter för att du ej kan ge något som kan få dina barn att le.
De har din kärlek och ditt hjärta men detta kan de ej mätta.
Så du tog en pistol och du den drog efter varje skott du lossa, något hjärta du krossa.
Ett hjärta som brann du släckte ner för du trodde att de mer lycka i himlen ser.
Låga efter låga dog tills ingen av barnen återstod.
Din Fru av smärta skrek när benen för barnen sig vek och hon kände i sitt hjärta för dig hat och svek.
Du dödade alla barnen först och sen drog du frun mot ditt bröst.
Du i viskade i hennes öra med din röst.
Jag trycker dig mot mitt bröst för att släcka din törst. Jag viskar med min röst ord som värmer mig när jag säger de till dig. Dessa orden är älskar dig.
Jag skall nu släcka din låga för att stoppa dig från plåga.
Han sätter er båda i brand och för er till ett annat land. //




Fri vers av Martina2
Läst 972 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-19 23:51



Bookmark and Share


  Wendela Selander
Jag tyckte den här var väldigt vacker... //Wendela
2004-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Martina2