Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄDSLA FÖR ATT SÄGA ORDEN....

Du älskar någon men du är rädd för att säga orden till denna någon.
Denna någon tittar på dig och din blick den flackar ner för du vågar inte se.
När denna någon pratar med dig du vågar knappt säga ett knyst så du står nästan bara tyst.
För du är rädd att denna någon skall höra ditt hjärta slå eller att den skall höra dina tankar då.
Du vill säga orden jag älskar dig men tänk om denna någon säger att den hatar dig.
Du vill känna denna någon brevid dig för den har allt som du önskar att din kärlek ska ha.Du vill känna dens kärlek och höra dens hjärta slå mot ditt.
Du vill att den skall säga jag älskar dig men det är ännu bara en dröm för dig. //




Fri vers av Martina2
Läst 555 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-09-17 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina2