Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En flicka som tagit självmord och någon saknar henne.


REP KRING DIN HALS !

Sorgen efter dig bränner inom mig. Vad fick dig att gå?
Det kan jag ej förstå.
Du lämnade jordens yta. Varför ville du kontakten bryta?
Du tog ett rep kring din hals och tuppa av.
Tills repet tagit ditt liv och du flög i väg helt fri.
Allt som fanns kvar var en livlös kropp ett skal som inte
betydde nåt för livet hos det hade gått.
Kroppen med skalet en begravning fick men minnet av dig
kunde ej begravas det kunde bara hos mig bevaras.
Du kommer alltid i mitt hjärta finnas för du är nåt jag alltid vill minnas.
Men varför dödade du dig? Det förstår jag ej.
Kunde du ej glädje i livet vinna eller hade du smärta i ditt hjärta som jag aldrig fick finna?
Du var alltid glad eller var det en fasad?
Jag drömmer om dig eller är det du som i mina drömmar besöker mig?
Tusen frågor jag har men ingen av dessa lyckas få svar. //




Fri vers av Martina2
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-04 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina2