Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick inspiration från boken sova med fienden. kvinnomisshandel.


Falsk kärlek

Du ser aldrig det djupa såret i hennes hjärta och du ser aldrig hennes brustna själ. Du ser bara det falska leendet som hon ger till dig. Du känner aldrig hennes smärta och du ser aldrig hennes rädsla du bara slår och slår.
Hon älskar dig och gör allt för dig men vad bryr det dig?
vad är du igentligen att älska, hon kan få någon bättre än dig.
Hennes tankar flyr för för att ej känna smärta och för att tårar ej ska falla. Hon döljer all smärta och rälsla inne i sin själ ingen kan se hur du bara slår och slår. När ingen annan ser du bara onska ger men när någon annan ser du bara kärlek ger.
du säger att du älskar hon men vad är kärlek för dig?
Smärta och rädsla ger ej lycka det ger bara sorg.
Varför kan du ej förstå vad kärlek är?//




Fri vers av Martina2
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-31 01:16



Bookmark and Share


  aol
så vacker smärtsam poesi om kärleken

läs min dikt kär den önskar jag dej
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Martina2