Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

Du var en ängel på jorden för mig och jag älskade dig. Nu du i himmlen är och jag sorgen bär.
Jag önskar dig tillbaka till mig för jag saknar dig. Jag vill säga dig vad du betyder för mig men du finns ej mer hos mig.
På en sekund du ryktes bort fröet som jag sått. Minnet av dig lever för alltid kvar i mig hoppas att du vet att jag alltid älskar dig.
Nallen du bar jag i famnen har, jag bär den mjukt kring hjärtat mitt. Varför dog ditt och inte mitt?
Jag hade offrat mitt liv för dig, min ängel du är allt för mig.
Kunde jag ha stoppat det som hände dig,skulden biter som en orm inom mig. Tårar faller varje stund och sekund jag får knappt en blund.
varken sova eller äta jag kan.Jag kan endast fråga VARFÖR du försvann.
Du var för ung för dödens hand. varför reste vi till detta land?
Jag tänder ett ljus för dig, ser du mig?
Jag hoppas att du mina tankar kan höra och att en sjärna lyser för dig som jag tänder ljuset här hos mig. //




Fri vers av Martina2
Läst 703 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-16 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina2