Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta dubbla

"Jag blir så ledsen av att göra dig ledsen"
sa han

Det lät så vackert
tyckte hon

och förstod inte den vrede
som lägrade sig i hennes bröst




Övriga genrer av leelee
Läst 306 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-16 11:46



Bookmark and Share


  Epione VIP
Kommunikation som inte går fram. Det du tror jag känner osv..
Kanontext som får mig fundera på hur vi egentligen samtalar.
Bra
2009-10-19

    ej medlem längre
hm. får mig att tänka på de där orden. som bara kommer. utan att människor menar så mycket mer än att säga nåt som nån annan vill höra. ibland för att få nån slags bekräftelse själv.

lustigt. för jag är en ordmänniska. samtidigt kan jag bli så trött just på orden. hur otroligt betydelselösa de är. om du fattar vad jag menar. (fattar knappt själv.) din text födde iaf dessa tankar.
2009-10-17

    ej medlem längre
Intressant exempel på något jag upplevt själv. Hur bröst (och mage) känner av sådant som inte hjärnan registrerar logiskt.
2009-10-17

  walborg
ojojoj! Den satt bra. Lita alltid på Din intuition!!!! Den är sann fast den inte ger Dig det Du vill ha!
2009-10-16

  peter markurth
bra
2009-10-16

  Quasimodo
Ja, ibland kan någon be en dra åt helvete, fast det känns som om de vill krama om en !?
2009-10-16

  erkki
Nä, ibland förstår man sig inte på - sig själv.
Hur ska man då förstå andra, som kanske heller inte förstår sig på sig själva. Tänkvärt likafullt!
2009-10-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja ledsen att
illa gör men det
går kanske att
vända på orden...
Så de ändå har udd
men med en för mot-
tagaren skyddande
mudd...
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

leelee