Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kommer titlar från gåtfulla rum


Hurra! Jag lever äntligen


de stora molnen
som skiftar i olika grått

när de sveper över
de sovande fälten

behagar den seende
som har fått en gåva

att andas i takt

till universums
sammandragningar

samt stora suckande
utandningar





Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-16 14:29



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Nådeögonblick. Tack att du delar
2009-10-19

  vera gade VIP
en födelse-dag!
2009-10-17

  noname_realmind
Mmh... underbart vacker!

*bokmärker*
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth