Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felställd fråga



Nej ingenting
Frågan är felställd
för det finns inget
av det du menar
i mig

Nej ingenting
så länge ingenting
väcker mig
från den dåliga drömmen

Men du bara fortsätter
och försöker jag svara
med ord som är mina
förstår du ingenting
eller blir arg

Min vila
liknar det apatiska barnet
och du står där
låtsasförundrad

Varför svarar hon inte?

Varför frågar du inget!




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-16 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP