Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland ser man människor man bara måste få veta mer om


Ögonbok

Hej vackra varelse
får jag vara din vän
och värma dina axlar i morgonljuset

som en främling man redan känner
med tankar som vatten
och ögon som livet




Fri vers av Spontan
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-16 19:18



Bookmark and Share


    obscura
"Ibland ser man människor man bara måste få veta mer om"

känner igen det där..!

fina ord i denna korta dikt.
första stycket är speciellt bra, tycker jag. väldigt fint
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Spontan