Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen hemförsäkring

 

 

 

Vår höga fästning

övertändes på din befallningen

 

stenar du fogat in

var marmorerade wellpappkartonger

 

mina tilitsblock rammade

och blev ett snabböppnat stenbrott

 

bland småsten och grus

ligger din svekfulla aska

och marinerar sakta

jordskorpan svart

med mina klara tårar

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-16 20:10



Bookmark and Share


  sulimaa
Nu använder du liknelser på ett bra sätt ...gillar den
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar